Pi - Víz
Jelentése: Az élet vize, illetve vissza a forráshoz! Japánban
lettek rá először figyelmesek, egy növény-fiziológiai kísérlet következtében. Egy olyan völgyet találtak, ahol egy szokatlan flóra és fauna volt jelen. Az ezzel összefüggő vizsgálatok kimutatták, hogy az ott lévő víznek egy felettébb magas életképessége volt a helyi adottságoknak köszönhetően (szilikát és magnetit hegyek voltak közvetlenül a víz közelében).
Japán kutatók Szentgyörgyi Albert elméleti eredményeinek továbbfejlesztésével jutottak el az életvíz előállításához.
Bár a Pi víz nem gyógyszer, mégis optimális, egészségmegőrző állapot kialakítására és annak megőrzésére képes:
Csökkenti a stressz érzékenységet.
A sportoló fizikai, pszichikai és stressztűrő képessége fokozódik.
Az életvíz, bizonyos idegrendszeri betegségeket képes helyreállítani.
A kutatók állítása szerint, akik gyermekkortól kezdve fogyasztják,
igen aktív, hosszú és egészséges életre számíthatnak.
Az életvíz rendszeres fogyasztói nem kapják meg az influenzát,
ellenállóbbak lesznek a fertőző betegségekkel szemben.
Az életvízzel sikeres kísérleteket folytatnak a rákos megbetegedésekkel szemben:
Japánban 42 rákos betegből álló tesztcsoportnál, 40-nél sikerült
életvízzel gyógyulást elérni.
A növények 30%-kal több termést hoznak.
A növények szárazságtűrő képessége megnő.
A növények ellenállóak lesznek a vírusokkal, baktériumokkal és
gombákkal szemben, azaz vegyszer mentes termelés érhető el.
A vágott virágok 5-10 napnál tovább frissek maradnak.
A Pi vizes akváriumban a halak 28 napig megélnek levegőztetés
nélkül.
Az életvízben a tengeri és édesvízi halak együtt tarthatók.
Az egészségi állapot helyreállításához és fenntartásához
rendszeresen kell fogyasztani az élet vizet.
Az életvíz három napig tartja 100%-os energetikai hatását, a
következő 3 napban fokozatosan csökken 70%-ig.
Az életvíz hatása megmarad főzés során.
Biofizikálisan a szervezetünkben és sejtjeinkben lévő vízzel, majd
hogy nem azonos (enyhén bázisos, csekély vezetőképesség és felületi feszültség,
amely egy magas öntisztítási képességről árulkodik)
Többlet energiát közvetít, szabályozza az életfolyamatokat
- segíti a szervezet méregtelenítését és lúgosít
- erősíti az immunrendszert
- gátolja a kórokozók terjedését a szervezetben
- fokozza a sérült sejtek, szövetek helyreállítását
- csökkenti a stressz-érzékenységet a daganat növekedést
- növeli a teherbíró képességet
- lassítja az öregedést
A víz fogyasztásának hatása pár hét után észlelhető. A javasolt mennyiség napi 1,5-2 liter bármilyen formában. /ivóvíz, leves, tea stb./
A hatás csak rendszeres fogyasztás mellett érvényesül, így akár 120 évet is élhetünk!
Káros mellékhatása nem ismert.
OPTIMALIZÁLÓ/OXIGÉNES VÍZ/
Ionos komforttechnológia.
A negatív ionokat a természet "élet meghosszabbító részecskéinek" is nevezik. Miért is? A negatív ionok olyan molekulák, amelyek egy elektron többlettel rendelkeznek és ezen tulajdonságuk eredményeként baktérium ölő és fertőzés megelőző hatással bírnak, ráadásul csökkentik az allergiás tünetek, a migrénes fejfájás és az arc- és homloküreg problémákat.
A negatív ionok a természetben megtalálhatóak, különösen nagy mennyiségben vízesések és óceánok környezetében. Napjainkban a negatív ionok egyik legfontosabb tulajdonsága az, hogy elősegítik az alfa agyhullámok képződését, így nyugtató hatásuk is van. Ráadásul a negatív ionok a serotonin kiválasztását is segítik, amelyek az alvásért, hangulatért és idegi impulzusokért is felelősek. Jellemzője a felhőszakadások ihlette mágneses technológia, hosszú hullámú infravörös energiát alkalmazó Pi technológia és a hegyi patak működéséhez hasonló oxigénnel való telítés.
Az optimalizáló alapja a vízkémia tanulmányozása, és az az elmélet, amely szerint a vízmolekulák csoportokat alkotnak. Az Optimalizáló hatására a vízmolekulák még kisebb,szabályosabb csoportokba rendeződnek. Erős mágneses mezőt és örvénylést tesz lehetővé, amely 30%-al növeli a víz oxigén tartalmát, és körforgásba hozza egy kerámiából készült Pi-gyűrű segítségével.
Igen fontos a test savas/alkalikus egyensúlya. Az Optimalizáló egy olyan kalcium-módosulatot használ, amely természetéből adódóan alkalikus, és amelyet az Okinawa mellett gyűjthető tengeri korallból nyernek. Ez egy olyan vidék, ahol az emberek még harmóniában élnek a természettel. Így a víz PH értéke 8,2 lesz! Tehát mindössze azzal, hogy vizet iszunk lúgosítjuk szervezetünket, hiszen az ember sav-bázis egyensúlya 7,3-7,4 között van.