Élelmiszereink tápanyag tartalma folyamatosan csökken, ezért biztosítsuk a természetes tápanyagokat, minden nap!
ZÖLDÁRPA
Jade GreenZymes® egy egyedülálló, zsenge árpafű levét tartalmazó táplálék-kiegészítő, mely Japánnak egy érintetlen területéről származik, az összetevők kimondott tisztaságának biztosítása érdekében. Továbbá tartalmaz még gyöngyárpa mag kivonatot és kombu-alga port. Egy egészséges, zöldségben és gyümölcsben gazdag étrend megadja a természetes, szükséges tápanyagokat, mint például a bétakarotint (1,4 mg / 3 adag Jade GreenZymes®), egy olyan antioxidánst, mely segít megerősíteni szervezetünk természetes védekező rendszerét oxidáló hatást kiváltó feszültség ellen. Fogyaszthatja összekeverve egy pohár friss PiMag® vízzel, vagy kedvenc italával.
A zöldárpafű a Jade Greenzym-ban teljesértékű táplálék. Az Amerikai Étel és Gyógyszer Szövetség engedélyezte a „teljesértékű táplálék" kifejezés alkalmazását a zöldárpafűre és a tengeri algára. Ha semmi mást, csak a Jade Greenzyme-ot fogyasztaná, akkor is egészségesen élne!
A zöldárpa előnyei:
Dr. Yoshihide Hagiwara 10 évi kutatás után a zöldségek világában arra a megállapításra jutott, hogy a zöldárpa az összes többihez képest a legkiválóbb.
„A kutatásaim bebizonyították, hogy a zöldárpa levelei tartalmazzák a legdúsabb táplálékforrást, ami a bolygónkon egyetlen forrásból elérhető."
- 30-szor több B1 vitamin, mint a tejben*
- 6.5-szer több karotin, mint a spenótban*
- 7-szer több C-vitamin, mint a narancsban*
Tudomány és technológia hivatal, Forrás Kutatási Szövetség, és a Japán Élelmiszer Vizsgáló Központ
- segít az allergiás tüneteket csökkenteni
(Chemical and Pharmaceutical Bulletin 1999)
- Segít a pH-t (savlúg háztartás) egyensúlyban tartani
- Segít az immunrendszer erősítésében
(Japan Pharm Sciences 1981)
- Segít a vércukor egyensúlyban tartásában (Diabetes 1997)
- Segít a koleszterinszint csökkentésében
(Journal of Nutritional Science & Vitaminology 1993 39:73)
Jade GreenZymes® kapható 30 db tasakot tartalmazó dobozban, vagy 150 g-os üvegben.
LACTOFERRIN GOLD
Kivételes Tisztaság
Sok éves intenzív kutatások és tesztelések eredménye, a Lactoferrin Gold 1,8® segíti és serkenti a belekben található jótékony hatású baktériumok képződését, és fenntartja a szervezet természetes védekező mechanizmusát.
Ideális a laktóz intoleranciában szenvedők, valamint a tejtermékek fogyasztásában korlátozott, emberek számára, már 1 hét szedés után fogyaszthatnak tejtermékeket.
A Lactoferrin Gold 1.8® forrása természetes és genetikailag nem módosított anyag. Minden egyes kapszula termelésénél - amely 60 mg tiszta, finomított lactoferrint tartalmaz - alapos tisztítási eljárást alkalmaznak. Egyetlen kapszula előállításához kb. 3 litertejre van szükség. A Lactoferrin Gold 1.8® által nyújtott standardot egyetlen más gyártási módszer sem tudja megközelíteni.
CIAGA
Egy Varázslatos Ízkeverék, egy növényi és gyógynövényi kivonatokkal dúsított gyümölcsital, cukor és tartósítószerek hozzáadása nélkül. Több hasznos természetes anyag keverékének a használata sokkal hatékonyabb, ezért a Nikken felhasználja a gránátalma és aloe vera csodálatos erejét, valamint cseresznye, áfonya, szőlő és körte gyümölcsleveket. A teljesen természetes levek kivételes keveréke. A Ciaga® a hazai és egzotikus teljes táplálékok keveréke. A Nikken táplálkozás-szakértői a teljesen természetes levek egy különleges keverékét fejlesztették ki, amely nem csupán kiváló táplálék, hanem csodálatos ízvilágával varázsol el. A kutatók felmérései alapján kimutatták, hogy a Ciaga® minden más típusú gyümölcslénél illetve egészségitalnál jóval több antioxidánst juttat a szervezetbe. Ezek az antioxidánsok megóvják a szervezetet a szabad gyökök káros hatásától és erősítik az immunrendszert.
A Ciaga® (30ml) kizárólag friss, természetes gyümölcsökből készül és a szerves gyümölcsöket valamint növénykivonatokat tartalmaz - amelyeket érésük tetőpontján gyűjtöttek be és dolgoztak fel, hogy megőrizzék a természetes esszenciájukat. A szerves, teljesen természetes táplálékot az emberi szervezet az adott formájában képes felismerni és megemészteni, így azok teljes mértékben felszívódnak és kifejtik jótékony hatásukat.
A gránátalma, a cseresznye, aloe vera, fekete áfonya, piros és barna rizskivonatok csupán néhány a Ciaga® összetevőiből. Gazdag szerves növényi anyagokban, flavonoidokban és poliszacharidokban. A legtöbb szokványos gyümölcslé akár 80% vizet tartalmaz, azonban a Ciaga®teljesen természetes levekből áll hozzáadott víz nélkül
30 ml/nap adag Ciaga®, 950 ORAC egységet tartalmaz (Oxigéngyök megkötő képesség).